Quiz uitslag beter horen


Uw gehoor is verminderd... 

Dat is helemaal niet zo gek. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer na de leeftijd van 30 jaar iemands gehoor achteruit gaat.* 

Er zijn verschillende oorzaken die gehoorschade kunnen veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan te harde muziek tijdens concerten. Continue lawaai tijdens het werk als u bijvoorbeeld in de bouw werkt. Daarnaast hebben roken en alcohol ook een slechte invloed op het gehoor. 

Het gehoor gaat langzaamaan achteruit, waardoor u er in het begin niet zo veel van merkt. Maar na verloop van tijd merkt u dat gesprekken soms niet helemaal te volgen zijn. Of omgevingsgeluiden worden steeds moeilijker om waar te nemen. 

Er zijn een aantal opties die u dan heeft:

1. Niks doen

2. Een gehoorhulp aanschaffen om het gehoor te ondersteunen, zoals een gehoorapparaat

Onder een gehoorhulp kunnen we verschillende soorten verstaan. Een gehoorapparaat of toestel is bij een gehoor verlies boven de 35dB. U komt hier alleen voor in aanmerking met een verwijzing van een arts of audicien. 

Een goede tussenoplossing is een QUBI hoorversterker. Een klein toestel dat geheel in het oor past en vrijwel onzichtbaar gedragen wordt zodat u alles weer beter begint te verstaan. In 2017 kreeg QUBI een internationale erkenning en won de iF Design Award voor gezondheidszorg. Voor dit toestel heeft u geen verwijzing nodig.   Past QUBI ook in mijn oor? Daar komt u snel genoeg achter met de QUBI pasvorm tester. Deze tester is geen werkende QUBI, alleen de vorm is hetzelfde als een werkende QUBI.

  

Bestel gratis de QUBI testerWat zeggen onze klanten?

Z'n prijs meer dan waard!

"Ik zag via Facebook een bericht voorbij komen 'Wil je, je omgeving beter verstaan? Koop een QUBI!' en daar was ik door getriggerd. Want ik was zoekende naar een tussenoplossing: ik heb gehoorverlies en kan dus niet alles verstaan, maar een hoortoestel vond ik te ver gaan, daar was ik nog niet aan toe (ik ben 46 en ondernemer). Een onzichtbaar klein toestel in mijn oor dat lijkt mij wel wat. Via de website heb ik 2 QUBI's aangeschaft en 1 dag later vond ik een cadeautje in mijn brievenbus. We zijn nu 4 weken later en ik heb de QUBI's in bij mijn acquisitiegesprekken, vergaderingen, theaterbezoek en thuis als ik televisie aan het kijken ben. In principe doe ik de QUBI's in mijn oor als het nodig is, maar het valt mij op dat ik vergeet dat ik ze in mijn oren heb zitten en bij de volgende vergadering de QUBI's er nog in zitten. Dus al met al ben ik een blije gebruiker en is het de prijs meer dan waard."

Jeroen 's-Gravendijk

Ik wil hem niet meer missen

Ik ben zeer tevreden met mijn QUBI, zit prima en er gaat weer een wereld voor mij open. Ik hoor weer geluiden die ik miste en kan in de massa weer mensen verstaan. Handig klein apparaatje en zeer eenvoudig in te brengen en te bedienen. De 30 dagen niet goed geld terug garantie is voor mij niet van toepassing, ik wil hem niet meer missen. En de klanten service is prima, er wordt zeer snel gereageerd.

Ipie Moed

Ik heb een speld horen vallen !

Ineens voel ik me tien jaar zekerder, met QUBI in mijn rechter oor verstopt. Niemand ziet tegenwoordig waarom ik hen/ze beter versta. Na mijn aankoop gevolgd door een maand proeftijd, moest ik eerst wel wat met QUBI gaan experimenteren. De heldere gebruiksaanwijzing en het instructiefilmpje hielpen mij goed. Vaak vergeet ik tegenwoordig dat ik mijn kleine hoorhulp nog in mijn oor heb, zoals gisteravond.

Het was stil in de kamer, TV uit en zonder het te beseffen hoor ik duidelijk het getik van de klok en het scherpe geknisper van de boekbladzijden van mijn vrouw. “Je kan een speld horen vallen” onderbreekt mijn vrouw de stilte. “Als dat toch eens zou kunnen” antwoordde ik. Ineens bedacht ik dat dit met QUBI misschien wel ging lukken. Daar stonden we dan, ’s avonds om 10 uur met een speldendoosje in de hand spelden op onze houten tafel te laten vallen. Toen heb ik een speld horen vallen.....

P.A. van Kessel

 

 

 

*https://www.hoorzaken.nl/gehoorproblemen/slechthorendheid/ouderdomsslechthorendheid/

x
x