QUBI hoorversterker - Klein in formaat, groots in versterking!


 

 

QUBI is een minuscule hoorversterker die je gehoor verbetert  QUBI past helemaal ín je oor en is dus vrijwel onzichtbaar voor anderen. QUBI zit in een SoftTip: een zacht oordopje in verschillende maten waar QUBI volledig in zit en in je oor doet om QUBI te gebruiken.

QUBI neem je overal mee naartoe in de handige SmartCase. De SmartCase is niet veel groter dan een luciferdoosje en past dus altijd in je binnenzak of tas. In de SmartCase bewaar je één of twee QUBI’s, samen met batterijen en SoftTips. Alles handig bij elkaar, klaar voor gebruik.

 

Voor wie is QUBI geschikt?

QUBI is gemaakt voor iedereen met beginnend gehoorverlies maar nog geen hoortoestel kunnen of willen dragen. Veel mensen met beginnend gehoorverlies ondervinden vaak problemen met verstaanbaarheid in kleine gezelschappen en rumoerige situaties. Een hoortoestel is vaak nog een stap te ver of nog niet geschikt omdat het gehoorverlies nog te klein is. QUBI kan juist het ongemak van beginnend gehoorverlies in specifieke situaties verbeteren.

QUBI is vooral geschikt voor mensen met een licht tot matig gehoorverlies die niet dagelijks continue gehoorversterking nodig hebben maar wel af en toe behoefte hebben aan extra ondersteuning.


Welke versterking biedt QUBI?

QUBI bevat 3 luisterprogramma’s met verschillende versterkingsniveaus. Schakel eenvoudig naar de juiste versterking voor elk moment en elke situatie. Dubbel-tik zachtjes met gesloten vingers tegen uw oor en dankzij de unieke AirTap-technologie schakelt de QUBI een tandje bij. 

Programma 1 is de 'transparant' modus waarmee u QUBI in uw oor plaatst, of als de omstandigheden weinig of geen versterking vragen. Programma 2 geeft een gemiddelde versterking om beter te kunnen verstaan. Programma 3 geeft tot 22 dB* extra versterking. De gemiddelde versterking is ongeveer 14 dB. Dit is voldoende voor mensen met licht tot matig gehoorverlies.


* De maximale (piek) versterking van 22 dB, gemeten in een Occluded Ear Simulator (OES). OES is een gestandaardiseerde meetmethode en is ontwikkeld als waarheidsgetrouwe weergave van het menselijke oorkanaal.


Hoe is QUBI ontwikkeld?

QUBI is superklein. En toch zit alles erin: microfoon, luidspreker, versterker. QUBI zit vol digitale techniek, waaronder adaptieve ruisonderdrukking en digitale filters die het geluid optimaliseren. Met deze revolutionaire en gepatenteerde digitale CiC (Completely-In-Canal) technologie kunt u QUBI onzichtbaar in het oor dragen.

Samenwerking met specialisten

QUBI is een Nederlands product van ExSilent, dat al sinds 2005 high-end hoortoestellen ontwikkelt, produceert en wereldwijd verkoopt. QUBI is ontwikkeld in samenwerking met specialisten in de audiologie en is daarmee technisch en kwalitatief vergelijkbaar met hoortoestellen.


Hoe groot is QUBI?

QUBI heeft minuscule afmetingen van 0,63 x 1,26 cm. QUBI past daardoor in bijna ieders oor en is vrijwel onzichtbaar! Door de diepe ligging in het oor is er nagenoeg geen windruis en maakt QUBI optimaal gebruik van de natuurlijke richtwerking van het oor.

Past QUBI ook in mijn oor? Daar komt u snel genoeg achter met de QUBI pasvormtester. Deze tester is geen werkende QUBI, alleen de vorm is hetzelfde als een werkende QUBI.


Heeft QUBI meerdere maten?

QUBI zit in een soft-tip: een zacht oordopje waar hij helemaal in past. De soft-tip is in drie maten verkrijgbaar: 10, 12 en 14 mm. Het hypoallergene, zijdezachte siliconen-materiaal heeft een optimaal draagcomfort.

QUBI Smartcase Filled Crop Small

Handig in gebruik,
ook voor onderweg

QUBI is speciaal ontwikkeld om alleen te gebruiken als je hem echt nodig hebt. Je hoeft QUBI niet altijd te dragen. In de SmartCase neem je QUBI makkelijk overal mee naar toe, direct klaar voor gebruik.

Bekijk de video's en zie hoe eenvoudig QUBI werkt!

 x
x