✓ Verkrijgbaar zonder arts of audicien ✓ Gratis bezorging in NL ✓ 30 dagen niet-goed-geld-terug ✓ 2 jaar garantie

QUBI hoordevice - Klein in formaat, groots in versterking!


 

QUBI is het onzichtbare hoordevice dat jouw gehoor versterkt. Voor QUBI hoef je niet langs een audicien of KNO-arts, zoals bij een gehoorapparaat of hoortoestel. Je bestelt dit slimme minuscule hoordevice gewoon online.

QUBI past helemaal ín je oor. Hij is dus vrijwel onzichtbaar voor anderen. QUBI zit in een soft-tip: een zacht oordopje waar hij helemaal in past.

Je QUBI neem je overal mee naartoe in de handige SmartCase. Die is niet veel groter dan een luciferdoosje en past dus altijd in je binnenzak of tas. In je SmartCase bewaar je een of twee QUBI’s, batterijen en soft-tips. Alles handig bij elkaar, klaar voor gebruik.

De juiste instelling
voor ieder moment,
eenvoudig te bedienen

QUBI bevat 3 luisterprogramma’s. Schakel eenvoudig naar de juiste versterking voor elk moment en elke situatie. Dubbel-tik zachtjes met gesloten vingers tegen uw oor en QUBI schakelt een tandje bij.

Programma 1 is de 'transparant' modus waarmee u QUBI in uw oor plaatst, of als de omstandigheden geen versterking vragen. Programma 2 geeft een gemiddelde versterking om beter te kunnen verstaan. Programma 3 geeft tot 22dB* extra versterking.


* De maximale versterking van 22dB is gemeten in een Occluded Ear Simulator (OES). OES is een gestandaardiseerde meetmethode en is ontwikkeld als waarheidsgetrouwe weergave van het menselijke oorkanaal.


Digitale techniek 
in een verbluffend 
klein ontwerp

QUBI is superklein. En toch zit alles erin: microfoon, luidspreker, versterker. QUBI zit vol digitale techniek, waaronder adaptieve ruisonderdrukking en digitale filters die het geluid optimaliseren. Met deze revolutionaire en gepatenteerde digitale CiC (Completely-In-Canal) technologie kunt u QUBI onzichtbaar in het oor dragen.

Samenwerking met specialisten

QUBI is een Nederlands product van ExSilent, dat al sinds 2005 high-end hoortoestellen ontwikkelt, produceert en wereldwijd verkoopt. QUBI is ontwikkeld in samenwerking met specialisten in de audiologie en is daarmee technisch en kwalitatief vergelijkbaar met hoortoestellen.


Past QUBI ook in mijn oor?

Daar komt u snel genoeg achter met de QUBI tester. Deze tester is geen werkende QUBI, alleen de vorm is hetzelfde als een werkende QUBI.

Ik wil een gratis QUBI tester

QUBI zit als
gegoten

QUBI zit in een soft-tip: een zacht oordopje waar hij helemaal in past. De soft-tip is in drie maten verkrijgbaar: 10, 12 en 14 mm. Het hypoallergene, zijdezachte siliconen-materiaal heeft een optimaal draagcomfort.

QUBI Smartcase Filled Crop Small

Handig in gebruik,
ook voor onderweg

QUBI is speciaal ontwikkeld om alleen te gebruiken als je hem echt nodig hebt. Je hoeft QUBI niet altijd te dragen. In de SmartCase neem je QUBI makkelijk overal mee naar toe, direct klaar voor gebruik.

Ga naar de webshop

Zo eenvoudig werkt QUBI!