✔ Geen arts of audicien nodig ✔ Gratis bezorging in NL ✔ 30 dagen niet-goed-geld-terug ✔ 2 jaar garantie

Qubi hoordevice - Klein in formaat, groots in versterking!


 

KLEIN IN FORMAAT, GROOTS IN VERSTERKING!Wetenschappelijke onderzoeken laten zien dat hoorverlies bij veel mensen optreedt. Vanaf een jaar of 40 gaat het gehoor achteruit bij zo'n 80% van de 40+ ers. Voor veel mensen is het hoorverlies niet zo groot dat een hoorapparaat nodig is (met alle kosten en perikelen die daarbij horen) of dat een audicien of KNO-arts wordt geconsulteerd. Maar hoorverlies is wel hinderlijk, waardoor u steeds meer mist. Is daar een acceptabele oplossing voor?
De juiste instelling
voor ieder moment,
eenvoudig te bedienen

QUBI bevat 3 luisterprogramma’s. Schakel eenvoudig naar de juiste versterking voor elk moment en elke situatie. Tik zachtjes met gesloten vingers tegen uw oor en QUBI schakelt een tandje bij.

Programma 1 is de 'transparant' modus waarmee u QUBI in uw oor plaatst, of als de omstandigheden geen versterking vragen. Programma 2 geeft een gemiddelde versterking om beter te kunnen verstaan. Programma 3 geeft tot 22dB* extra versterking.


* De maximale versterking van 22dB is gemeten in een Occluded Ear Simulator (OES). OES is een gestandaardiseerde meetmethode en is ontwikkeld als waarheidsgetrouwe weergave van het menselijke oorkanaal.


Digitale techniek 
in een verbluffend 
klein ontwerp

QUBI is superklein. En toch zit alles erin: microfoon, luidspreker, versterker. QUBI zit vol digitale techniek, waaronder adaptieve geluidsonderdrukking en digitale filters die het omgevingsgeluid onderdrukken. Met deze revolutionaire en gepatenteerde digitale CiC (Completely-In-Canal) technologie kunt u QUBI onzichtbaar in het oor dragen.

Samenwerking met specialisten

QUBI is een Nederlandse vinding van ExSilent, dat al sinds 2005 high-end hearing aids ontwikkelt, produceert en wereldwijd verkoopt in meer dan 25 landen. QUBI is ontwikkeld in samenwerking met specialisten van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).


Past QUBI ook in mijn oor?

Daar komt u snel genoeg achter met de QUBI tester. Deze tester is geen werkende QUBI, alleen de vorm is hetzelfde als een werkende QUBI.

Ik wil een gratis QUBI tester

QUBI zit als
gegoten

QUBI zit in een soft-tip: een zacht oordopje waar hij helemaal in past. De soft-tip is in drie maten verkrijgbaar: 10, 12 en 14 mm. Het hypoallergene, zijdezachte materiaal geeft optimaal draagcomfort.

QUBI Smartcase Filled Crop Small

Handig in gebruik,
ook voor onderweg

QUBI is speciaal ontwikkeld om te gebruiken wanneer u het nodig hebt, in plaats van altijd. In de SmartCase neemt u QUBI makkelijk overal mee naartoe, direct klaar voor gebruik.

Ga naar de webshop

QUBI video handleiding