Positief getest door onafhankelijke partijen


QUBI is sinds het winnen van de iF Design Award in 2017 door vele onafhankelijke partijen getest. We zijn trots op al deze mooie woorden en willen deze graag met u delen.

Machina magazine

Een uitgebreid artikel van 4 pagina's in Machina 'Over leven in een digitale Wereld'. Hoofdredacteur Ferry Piekart (43) heeft onze QUBI's zelf getest en hij heeft ook zijn vader van 81 even laten kennismaken met deze nieuwe techniek. Allebei waren ze zeer positief, dit resulteerde in een waarderingsscore van een 10.

Lees verder over dit artikel in Machina

Fifty more online magazine voor ervaren levensgenieters

Fiftymore.nl is er voor de vijftigplusser die wel zin heeft in de volgende vijftig jaar. Die ouder worden ziet als een avontuur. Een avontuur met leuke ontdekkingen, met dingen die je elke dag weer bijleert, maar maar af en toe ook met hindernissen. Zij vinden QUBI een hoor-hulp voor mensen die uitstekend horen, maar beter willen verstaan.

Lees het artikel op fiftymore.nl

42bis - webkennis en cultuur

Wat als je medisch gezien niet in de gehoorprobleem categorie past en toch een hoorverlies ervaart? Misschien zet je de tv hierdoor harder, versta je mensen verkeerd of je zegt steeds vaker: “Wat zeg je?”. Marcel Vergonet & Pieter Teekens schrijven dit in hun artikel over QUBI.

Lees het hele artikel op 42bis

Andere media

Op zoek naar reviews van gebruikers?
Ook reviews van onze gebruikers waarderen we zeer. Die leest u op de pagina reviews over QUBI.

x
x