✔ Geen arts of audicien nodig ✔ Gratis bezorging in NL ✔ 30 dagen niet-goed-geld-terug ✔ 2 jaar garantie

Over ons


2005 Oprichting ExSilent en ExSilent Research

ExSilent, het bedrijf dat QUBI heeft ontwikkeld, is in 2005 opgericht door drie ondernemers: Aeldrik Pander, Mark Kaal en Michel Havenith.

Uit de missie van ExSilent sprak al de ambitie om innovatie en technologie volledig in dienst te stellen van de behoeften van gebruikers:

“We zien ons als een innovatief bedrijf, gebouwd op ervaren professionals. We hebben een
wereld van kennis samengebracht, met achtergrond in ontwerp, software-ontwikkeling, audio-engineering, gehoorapparaten en nog veel meer.

Als een jong en onafhankelijk R&D bedrijf ontwerpen we de volgende generatie gehoorapparaten. Ons doel is om de beruchte problemen van hoorhulpmiddelen te verhelpen. We werken samen met strategische partner in de hoortoestellenindustrie, de academische wereld en tal van specialisten wereldwijd.

Aangezien mensen meer en jonger gehoorverlies hebben, vinden we dat we hun behoeften in onze ontwerpen moeten meenemen. Q past in het oor en is daarom geschikt voor de conservatieve klant, maar nog meer voor de meer modebewuste en sportieve klanten.

Wij presenteren 's werelds kleinste Modulaire CIC, met de meest geavanceerde technologie die ooit in de hoorindustrie is geproduceerd. Door de combinatie van grootte, vorm, innovatieve constructie en materialen maakt Q het voor iedereen mogelijk om te genieten van deze levensveranderende technologie."

Datzelfde jaar nog wordt ExSilent ISO-gecertificeerd en groeit het hard door! Eind 2009 wordt Q in meer dan 25 landen wereldwijd verkocht, o.a. in Nederland, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Engeland, USA, Azie, Filippijnen, Venezuela en Uruguay.

 

2010 ExSilent introduceert QLeaf met verbeterde pasvorm

In 2010 introduceert ExSilent de QLeaf, met een verbeterde pasvorm. In 2011 wordt de QLeafPro op de markt gebracht, waarmee ExSilent haar reputatie als innovator versterkt: deze kan makkelijk van programma wisselen met de handige AirTap functie. Beide waren instelbare hoortoestellen, die door een audicien gefinetuned moesten worden.

2012 Voorgeprogrammeerd direct klaar voor gebruik

De QLeaflite werd daarop geintroduceerd als voorgeprogrammerde versie (eind 2012). Het grote voordeel is dat hiermee tijdrovende herhaalbezoeken aan audicien verleden tijd waren. Voor de ontwikkeling van een goed functionerend  programma zijn de data van duizenden audiogrammen verzameld. Op basis daarvan ontwikkelden we een passende instelling, die voor de meeste gebruikers goede hoorondersteuning biedt.

 

2016 QUBI Earable ontwikkeld

In QUBI komt alle kennis en ervaring samen in een earable met de beste pasvorm ooit. De vorm is gebaseerd op duizenden 3d-scans van hoorkanalen en het gebruiksgemak nog verder verbeterd: geen audicien nodig, makkelijk in te brengen, 3 versterkingsprogramma's, wisselen van programma met Airtap. Ideale versterking, en voor velen ook de oplossing voor tinnitus (oorsuizen). Dat betekent meer rust en een beter gehoor!

 

QUBI Earable is zo het ideale hoordevice: beter horen, ideale pasvorm, optimaal gemak voor actieve sportieve mensen en.... onzichtbaar!

 

QUBI Earable hoordevice

 

Bestel QUBI in de webshop