Ontdek het geheim van beter horenQUBI is de kleinste gehoorversterker van Nederland
1 stuk is 325,- 2 voor 495,-
✔️30 dagen proefperiode 
✔️Gratis verzending
✔️2 jaar garantie
 
Een gehoorversterker is niet een aanschaf voor eenmalig gebruik. Maar voor dagelijks de ervaring dat u beter kunt horen. 
Past QUBI ook in mijn oor?


Daar komt u snel genoeg achter met de QUBI pasvorm tester. Deze tester is geen werkende QUBI, alleen de vorm is hetzelfde als een werkende QUBI.


Bestel gratis de QUBI tester

 

Hoe zou het zijn als u alles weer goed kunt verstaan?

Het lijkt alsof gesprekken met anderen steeds onduidelijker worden. Hierdoor moet je meer moeite doen om alles te kunnen volgen.

Wanneer u in een drukke ruimte bent wordt het al helemaal lastig om alles goed te verstaan. 

Stel eens voor dat er een oplossing is zonder verwijzing, zonder uitwendig apparaat en zonder gedoe!

✔️ U kunt weer beter horen in drukke omgevingen dus u heeft geen last meer tijdens een vergadering, etentje in een restaurant of op een feest 

✔️ Een toestel zo ontworpen dat het IN het oor past en dus vrijwel onzichtbaar is, niemand heeft door dat je een gehoorversterker in hebt 

✔️ Zonder verwijzing van een arts of audicien gelijk na ontvangst in gebruik te nemen
Wat zeggen onze klanten?

Z'n prijs meer dan waard!

"Ik zag via Facebook een bericht voorbij komen 'Wil je, je omgeving beter verstaan? Koop een QUBI!' en daar was ik door getriggerd. Want ik was zoekende naar een tussenoplossing: ik heb gehoorverlies en kan dus niet alles verstaan, maar een hoortoestel vond ik te ver gaan, daar was ik nog niet aan toe (ik ben 46 en ondernemer). Een onzichtbaar klein toestel in mijn oor dat lijkt mij wel wat. Via de website heb ik 2 QUBI's aangeschaft en 1 dag later vond ik een cadeautje in mijn brievenbus. We zijn nu 4 weken later en ik heb de QUBI's in bij mijn acquisitiegesprekken, vergaderingen, theaterbezoek en thuis als ik televisie aan het kijken ben. In principe doe ik de QUBI's in mijn oor als het nodig is, maar het valt mij op dat ik vergeet dat ik ze in mijn oren heb zitten en bij de volgende vergadering de QUBI's er nog in zitten. Dus al met al ben ik een blije gebruiker en is het de prijs meer dan waard."

J. 's-Gravendijk

Ik wil hem niet meer missen

Ik ben zeer tevreden met mijn QUBI, zit prima en er gaat weer een wereld voor mij open. Ik hoor weer geluiden die ik miste en kan in de massa weer mensen verstaan. Handig klein apparaatje en zeer eenvoudig in te brengen en te bedienen. De 30 dagen niet goed geld terug garantie is voor mij niet van toepassing, ik wil hem niet meer missen. En de klanten service is prima, er wordt zeer snel gereageerd.

I. Moed

Ik heb een speld horen vallen!

Ineens voel ik me tien jaar zekerder, met QUBI in mijn rechter oor verstopt. Niemand ziet tegenwoordig waarom ik hen/ze beter versta. Na mijn aankoop gevolgd door een maand proeftijd, moest ik eerst wel wat met QUBI gaan experimenteren. De heldere gebruiksaanwijzing en het instructiefilmpje hielpen mij goed. Vaak vergeet ik tegenwoordig dat ik mijn kleine hoorhulp nog in mijn oor heb, zoals gisteravond.

Het was stil in de kamer, TV uit en zonder het te beseffen hoor ik duidelijk het getik van de klok en het scherpe geknisper van de boekbladzijden van mijn vrouw. “Je kan een speld horen vallen” onderbreekt mijn vrouw de stilte. “Als dat toch eens zou kunnen” antwoordde ik. Ineens bedacht ik dat dit met QUBI misschien wel ging lukken. Daar stonden we dan, ’s avonds om 10 uur met een speldendoosje in de hand spelden op onze houten tafel te laten vallen. Toen heb ik een speld horen vallen.....

P.A. van Kessel

x
x