✓ Verkrijgbaar zonder arts of audicien ✓ Gratis bezorging in NL ✓ 30 dagen niet-goed-geld-terug ✓ 2 jaar garantie

Klanten over QUBI


Genieten met m'n kleinzoons

Beste QUBI
Ik wil graag wat van mijn ervaringen met de Qubi's delen:

-in de eerste instantie had ik niet de juiste maat soft-tip gebruikt, dat was onaangenaam. Ben van het middelste hoesje naar de kleinste gegaan. Ze zitten nu prima.
-de eerste periode 'n uurtje in, uurtje uit en dat heb ik steeds verder uitgebouwd. Na twee weken, dus vrij snel, was ik eraan gewend en nu draag ik ze de hele dag. Het is me zelfs overkomen dat ik ze in bed nog in had.
-Ik hoor bijzonder goed en mijn tinnitus is tot 75% gereduceerd. Alleen dat al is de moeite om ze te dragen.
-In het begin veel last van div.geluiden waar ik niet meer aan gewend was. Zoals bv het verkeer en het leeggooien van de glasbak. Het waren zeer harde geluiden, maar na verloop van tijd wordt dat weer normaal.
-Ik ben uiterst tevreden met mijn Qubi's evenals mijn vrouw nu ik alles weer hoor!
-Ik heb genoeg aan stand 1, dus mensen die veel dover zijn kunnen ook van de Qubi's gebruik maken. Ik maak constant reclame onder mijn leeftijdsgenoten.
-Ben met m'n kleinzoons naar Barcelona geweest. Was top om mee te maken!


Met vriendelijke groet Coen Roos
Sep 2017

Z'n prijs meer dan waard!

"Ik zag via Facebook een bericht voorbij komen 'Wil je, je omgeving beter verstaan? Koop een QUBI!' en daar was ik door getriggerd. Want ik was zoekende naar een tussenoplossing: ik heb gehoorverlies en kan dus niet alles verstaan, maar een hoortoestel vond ik te ver gaan, daar was ik nog niet aan toe (ik ben 46 en ondernemer). Een onzichtbaar klein toestel in mijn oor dat lijkt mij wel wat. Via de website heb ik 2 QUBI's aangeschaft en 1 dag later vond ik een cadeautje in mijn brievenbus. We zijn nu 4 weken later en ik heb de QUBI's in bij mijn acquisitiegesprekken, vergaderingen, theaterbezoek en thuis als ik televisie aan het kijken ben. In principe doe ik de QUBI's in mijn oor als het nodig is, maar het valt mij op dat ik vergeet dat ik ze in mijn oren heb zitten en bij de volgende vergadering de QUBI's er nog in zitten. Dus al met al ben ik een blije gebruiker en is het de prijs meer dan waard."

Jeroen 's-Gravendijk
Juli 2017 

 

Qubi Earable

"De Qubi hoorapparaatjes zijn SUPER!! 
* ze zijn nagenoeg onzichtbaar
* zitten erg prettig
* eenvoudige bediening, een paar tikjes is voldoende om volume te wijzigen
* Gemakkelijke batterij vervangen d.m.v. Smart Case
* Last but not least. Een perfect geluid

En het mooiste is, je hoeft niet meer te vragen " Wat zegt u?" daar gaat het toch om?

Een heel tevreden Qubi gebruiker."

Wim
Juni 2017

Rustig wennen? Dacht het niet!

Gisteren besteld,  vandaag in huis. Advies eerste dag 1 uur in. Dacht het niet!!! Zó blij dat ik weer beter kan horen. 5 uur in gehad,  muziek weer kunnen luisteren zoals het bedoeld is. Gesprekken kunnen voeren zonder ook maar 1 x te vragen "wat zeg je?" Ik ben om!! 

Thanks !!

Myriam van Gruijthuisen van den Iersel
Mei 2017

Nog mooier geluid

"Ik heb een smalle gehoorgang en daarom heb ik de QUBI aangeschaft. Ik gebruik ze vooral tijdens het bijwonen van zittingen en vergaderingen. Het is verbluffend om te merken hoeveel baat ik er bij heb. Persoonlijk vind het geluid zelfs nog beter als dat van mijn vorige hoorapparaat, nog natuurlijker. Kortom een zeer waardevolle aankoop."

H. Kamphorst
Maart 2017

Ik heb een speld horen vallen !

Ineens voel ik me tien jaar zekerder, met QUBI in mijn rechter oor verstopt. Niemand ziet tegenwoordig waarom ik hen/ze beter versta. Na mijn aankoop gevolgd door een maand proeftijd, moest ik eerst wel wat met QUBI gaan experimenteren. De heldere gebruiksaanwijzing en het instructiefilmpje hielpen mij goed. Vaak vergeet ik tegenwoordig dat ik mijn kleine hoorhulp nog in mijn oor heb, zoals gisteravond.

Het was stil in de kamer, TV uit en zonder het te beseffen hoor ik duidelijk het getik van de klok en het scherpe geknisper van de boekbladzijden van mijn vrouw. “Je kan een speld horen vallen” onderbreekt mijn vrouw de stilte. “Als dat toch eens zou kunnen” antwoordde ik. Ineens bedacht ik dat dit met QUBI misschien wel ging lukken. Daar stonden we dan, ’s avonds om 10 uur met een speldendoosje in de hand spelden op onze houten tafel te laten vallen. Toen heb ik een speld horen vallen.....

P.A. van Kessel
Februari 2017

Bestel QUBI in de webshop