QUBI is ontstaan dankzij jarenlange innovatie


QUBI is een hoorversterker gemaakt en ontwikkeld door ExSilent in Amsterdam. Sinds 2005 ontwikkelen wij innovatieve hooroplossingen met als drijfveer het beschikbaar maken van toegankelijke en geavanceerde hoortechniek. ExSilent ontwikkelde eerst de Q, een modulair hoortoestel dat compleet in het gehoorkanaal past en dus zo goed als onzichtbaar is. Dit toestel kwam in 2007 op de markt en was geschikt voor de traditionele gebruiker maar ook voor de modebewuste en sportieve gebruiker.

Vanaf 2010 introductie Qleaf

Vanuit het Q hoortoestel is in 2010 de Qleaf en in 2011 de Qleaf Pro ontwikkeld. Dit 2e generatie hoortoestel had een verbeterde pasvorm en kon bediend worden met AirTapTM, een handige functie waarmee van luisterprogramma gewisseld kan worden door met de vlakke hand op het oor te tikken.

In 2012 werd de Qleaf aangevuld met de Qleaf Lite, een gehoorversterker met dezelfde techniek, maar met voorgeprogrammeerde luisterprogramma’s. Op basis van vele audiogrammen is destijds een passende instelling ontwikkeld die voor de meeste gebruikers goede gehoorondersteuning biedt.

 

 

QUBI ontstaat in 2016

QUBI is een 3e generatie modulair hoorhulpmiddel dat ontwikkeld is voor mensen die op jongere leeftijd gehoorverlies hebben maar nog niet aan een hoortoestel kunnen of willen beginnen. De innovatie van de QUBI zit in de kleine afmetingen en de geoptimaliseerde pasvorm. De vorm is gebaseerd op 3D-scans van gehoorkanalen. Ook is het gebruiksgemak nog verder verbeterd; het toestel is makkelijk in te brengen en met de bijgeleverde SmartCase neem je QUBI overal mee naartoe en is het wisselen van batterijen zeer eenvoudig en snel. QUBI heeft drie luisterprogramma’s welke worden geselecteerd via de AirTapTM-technologie.

 

Bestel QUBI in de webshop
x
x