Ontdek het geheim van beter horen


 

Wilt u niet wachten om iets aan uw gehoor te doen? 

QUBI is een hoorversterker die ervoor zorgt dat u weer beter kunt horen.  Past QUBI ook in mijn oor? Daar komt u snel genoeg achter met de QUBI pasvorm tester. Deze tester is geen werkende QUBI, alleen de vorm is hetzelfde als een werkende QUBI.  

✔️Nooit meer bezwaart voelen om te vragen of iemand iets weer wilt herhalen

✔️Niet meer delen missen tijdens een gesprek 

✔️Niks meer missen tijdens een vergadering of voorstelling

 

 

 
Hier leest u de ervaringen en tips van klanten. Welke hoorproblemen hadden zij en wat voor review geven ze van in-ear hoortoestel QUBI.

Z'n prijs meer dan waard!

"Ik zag via Facebook een bericht voorbij komen 'Wil je, je omgeving beter verstaan? Koop een QUBI!' en daar was ik door getriggerd. Want ik was zoekende naar een tussenoplossing: ik heb gehoorverlies en kan dus niet alles verstaan, maar een hoortoestel vond ik te ver gaan, daar was ik nog niet aan toe (ik ben 46 en ondernemer). Een onzichtbaar klein toestel in mijn oor dat lijkt mij wel wat. Via de website heb ik 2 QUBI's aangeschaft en 1 dag later vond ik een cadeautje in mijn brievenbus. We zijn nu 4 weken later en ik heb de QUBI's in bij mijn acquisitiegesprekken, vergaderingen, theaterbezoek en thuis als ik televisie aan het kijken ben. In principe doe ik de QUBI's in mijn oor als het nodig is, maar het valt mij op dat ik vergeet dat ik ze in mijn oren heb zitten en bij de volgende vergadering de QUBI's er nog in zitten. Dus al met al ben ik een blije gebruiker en is het de prijs meer dan waard."

Jeroen 's-Gravendijk

Ik wil hem niet meer missen

Ik ben zeer tevreden met mijn QUBI, zit prima en er gaat weer een wereld voor mij open. Ik hoor weer geluiden die ik miste en kan in de massa weer mensen verstaan. Handig klein apparaatje en zeer eenvoudig in te brengen en te bedienen. De 30 dagen niet goed geld terug garantie is voor mij niet van toepassing, ik wil hem niet meer missen. En de klanten service is prima, er wordt zeer snel gereageerd.

Ipie Moed

Ik heb een speld horen vallen !

Ineens voel ik me tien jaar zekerder, met QUBI in mijn rechter oor verstopt. Niemand ziet tegenwoordig waarom ik hen/ze beter versta. Na mijn aankoop gevolgd door een maand proeftijd, moest ik eerst wel wat met QUBI gaan experimenteren. De heldere gebruiksaanwijzing en het instructiefilmpje hielpen mij goed. Vaak vergeet ik tegenwoordig dat ik mijn kleine hoorhulp nog in mijn oor heb, zoals gisteravond.

Het was stil in de kamer, TV uit en zonder het te beseffen hoor ik duidelijk het getik van de klok en het scherpe geknisper van de boekbladzijden van mijn vrouw. “Je kan een speld horen vallen” onderbreekt mijn vrouw de stilte. “Als dat toch eens zou kunnen” antwoordde ik. Ineens bedacht ik dat dit met QUBI misschien wel ging lukken. Daar stonden we dan, ’s avonds om 10 uur met een speldendoosje in de hand spelden op onze houten tafel te laten vallen. Toen heb ik een speld horen vallen.....

P.A. van Kessel

x
x